Ropogós csirkeszárnyak, avagy "csirkenyalókák"
sponsored links
Az úgy volt, hogy a csirkecombot már nagyon meguntam, az ünnepeken elég sokszor ettünk. Azért a szülinapra kellett valami laktató, nagymennyiségû húsféle is, ezért úgy döntöttem, csirkeszárnyat veszek. Vettem is: három zacskóval, összesen 38 darab volt benne.
És amikor azon gondolkodtam, hogyan készítsem el, eszembe jutottak a "csirkenyalókák", amiket Évánál láttam, vagy ahogy õ írta a gombócosított csirkeszárnyak. Már el is dõlt, hogy hogyan készítem el, tehát a repülõszerveket, csupán arra nem gondoltam, hogy lesz bizony munkám vele. No, de sebaj, a végére már tényleg teljesen belejöttem, úgyhogy hármat-négyet gombócoltam belõlük percenként! Azért amíg rájöttem a dolgok abszolút nyitjára, megnéztem vagy háromszor e videó elejét!:)
Sajnos, pont a "nyalókákról" nem készült fotó, csupán a szárnyak másik felérõl, de bizton állítom, hogy nem szabad sajnálni azt a kis plusz munkát a gombócosítástól, mert sokkal elegánsabban, jóízûbben lehet így elfogyasztani a húst.
Csirkenyalókák
Hozzávalók: tetszõleges mennyiségû csirkeszárny, azért legyen min. 3 db személyenként, só, ...